500 euron lainoja jo kymmenistä lainapalveluista

Monet meistä tarvitsevat kipeästi rahaa lainaksi jossakin elämän vaiheessa. 500 euron laina on hyvin tyypillinen laina joka lainaksi otetaan. 500 euron pikalaina on mahdollista saada lähes kaikista suomen lainamarkkinoilla olevista pikavippipalveluista.

500 euron lainaa on erittäin helppo hakea ja saada. Laina on sen verran pieni, että sitä voi hakea ilman vakuuksia ja takaajia. Ikärajaksi riittää myös hyvin todennäköisesti 18-vuotta, ainakin suurimmassa osassa pikavippifirmoja. Joissakin pikavippifirmoissa ja tapauksissa ikää voidaan vaatia muutama vuosi enemmän jopa näinkin pienessä lainasummassa.

Joka tapauksessa lainanhakijan on oltava vähintään täysi-ikäinen. Käytössä on oltava verkkopankkitunnukset sekä oma henkilökohtainen matkapuhelinliittymä. Sanomattakin on selvää, että maksu- tai luottotiedoissa ei saa olla moitteen sijaa. Lisäksi lainaa hakevalla henkilöllä on oltava pysyvä asuinpaikka ja postiosoite suomessa. Muutamat pikavippifirmat edellyttävät lisäksi hakijalta Suomen kansalaisuutta.

Lähes kaikki nykyiset pikavipit ovat niin sanottuja joustolimiittejä tai joustoluottoja. Tämä tarkoittaa sitä, että myös 500 euron pikavippi on hyvin todennäköisesti tällainen laina. Kyseessä on siis jatkuva luotto jota asiakas voi käyttää oman tarpeensa mukaan juuri silloin kun rahaa tarvitsee, vaikka keskellä yötä. Muutama lainamarkkinoilla oleva pikavippifirma myöntää edelleen niin sanottuja vanhan ajan pikavippejä eli kertalainoja.

Jos lainantarve on vain kertaluontoinen eli sitä tarvitsee vain yhden kerran, on suositeltavaa hankkia perinteinen 500 euron pikavippi. Mikäli lainantarve on jatkuvaa, kannattaa käyttöön hankkia joustoluotto.

Lainanyt.fi -sivustolla voit vertailla kaikki 500 euron lainat.

Joustoluotot myönnetään hyvin yleisesti 2000 euron summalle. Tämä ei kuitenkaan missään nimessä tarkoita sitä, että lainaa on nostettava käyttöön koko myönnetty 2000 euron summa. Lainaaja voi aivan hyvin nostaa tarvitsemansa 500 euron pikavipin ja jättää loppuosan nostamatta. Kuluja maksetaan ainoastaan siitä osasta luottoa, jonka on nostanut käyttöön.

Joustoluotot ovat äärimmäisen käteviä silloin, jos lainantarve on jatkuvaa. Joustavan luoton ansiosta asiakas säästyy uudelta pikavippihakemukselta joka kerta kun lainaa tarvitsee. Kun joustoluotto on kerran myönnetty, on se aina käytettävissä ja rahaa on saatavilla juuri silloin kun sitä tarvitsee. Vaikka keskellä yötä.

Joustoluottoa voi siis käyttää juuri silloin kun joustoa omaan talouteen tarvitsee. Joskus voi olla tiukkaa ja silloin joustoluottojen avulla saa tarvittavaa joustoa arjen pyörittämiseen. 500 euron laina esimerkiksi riittää jo maksamaan kiireellisimmät laskut pois. Kun rahaa on jälleen käytettävissä, kannattaa nostettu luotto maksaa heti kuluineen takaisin. Näin toimiessa on luottoa jälleen käytettävissä koko myönnetty summa.

Joustoluotto on hyvä hakea jo valmiiksi. Hakeminen ei maksa mitään ja kuluja tulee maksettavaksi vasta silloin, jos rahaa käyttöön nostaa. Jos rahaa ei koskaan nosta, ei se myöskään maksa mitään. Lainan hakeminen on kuluttajalle siis täysin riskitöntä ja sen voi hakea käyttöön varmuuden vuoksi jos on epäilys että tulevaisuudessa rahatilanne on tiukalla. Valmiiksi haettu myönnetty pikalaina on tällöin välittömästi käytettävissä kun rahatilanne sitä vaatii.