Kulutusluotot

Kulutusluotot ovat tavanomaisesti huomattavasti pikalainoja suurempia lainoja, joille annetaan maksuaikaa pisimmillään jopa kymmeniä vuosia. Koska kulutusluottopalveluiden välillä on kova kilpailu aivan kuten pikavippipalveluidenkin välillä, ovat myös kulutusluottopalvelut alkaneet tarjoamaan lainojansa entistä edullisemmin ja nopeammin.

Kulutusluottopalvelut tarjoavat usein lainaa netistä aivan kuten pikalainapalvelutkin, ja sinun on mahdollista saada jopa kulutusluotto heti tilille. Käyttöluotto haetaan luonnollisesti yleensä suurempaan tarpeeseen, kun lainasummatkin ovat suurempia. Toki voit hakea lainaa ilman vakuuksia myös vähemmän tarpeelliseen, mutta silti pitkään suunniteltuun menoon, kuten ulkomaanmatkan rahoittamiseen.

Suurimpiin, jopa kymmenien tuhansien eurojen, kulutusluottoihin turvaudutaan monesti esimerkiksi asuntoa remontoimaan alkaessa. Esimerkiksi 15000 euron kulutusluotto riittää helposti vaikka keittiön tai kylpyhuoneen remontoimiseen, ja rahaa jää luultavasti vielä ylikin.

Aivan kuten pikalainat, kannattaa myös kulutusluotot vertailla, ennen niiden hakemista.