Pikavippi avuksi inspiraation iskiessä

Inspiroitumisen tunne on yksi hienoimmista tunteista, joita ihmisellä voi olla. Silloin, kun inspiraatio iskee, tuntuu että kaikki on mahdollista. Inspiraatioita voi tulla monenlaisista asioista. Olipa kyse sitten joogakurssille ilmoittautumisesta, kuntosalikortin ostamisesta, ulkomaanmatkasta, uusista olohuoneen verhoista, tai mistä tahansa, on inspiroituminen aina yhtä mahtavaa.

Ainoa ongelma inspiraatioiden saamisessa on, että se tietää yleensä rahanmenoa. Vaikka kyseessä olisi suhteellisen pienikin asia, kuten uusien verhojen ostaminen, ei rahat valitettavasti aina riitä edes siihen. Pikavippi on kulutusluotto, joka on suunniteltu juuri tällaisia tilanteita varten.

Pikalaina on helppoa ja nopeaa hakea, ja saat sen hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen tilillesi muutamissa minuuteissa. Pikalainapalvelut antavat lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, eli sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista omaisuutta saadaksesi lainaa netistä. Pikavippipalvelut eivät kysele, mihin tarkoitukseen lainaa haet, eikä sinulla tarvitse olla esimerkiksi vakituisia tuloja.

Vastoin yleistä käsitystä, vippi on oikeasti todella edullista hakea. Jos et ole ennen hakenut pikalainaa, voit saada jopa ilmaista lainaa. Vippipalvelut Vivus ja Viestilaina nimittäin tarjoavat uusille asiakkailleen täysin ilmaiset pikavipit. Kyseisille lainoille ei siis tule lainkaan kuluja tai korkoja. Vaikka tarjous kuulostaa jopa liian hyvältä ollakseen totta, niin usko pois, totta se on.

Pikavippejä voi hakea joko netistä tai tekstiviestillä. Ensimmäistä kertaa lainaa hakiessasi sinun tulee palvelusta riippumatta tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi ennen lainan hakemista, mutta jatkossa verkkopankkitunnistautumista ei tarvitse tehdä, sillä saat tunnistautuessasi henkilökohtaisen PIN-koodin, jonka avulla voit jatkossa tunnistautua palveluun.

Jos sinulla on PIN-koodi, voit hakea useimmista palveluista myös lainaa tekstiviestillä, eli voit hakea lainaa vaikka lähistöllä ei sattuisikaan olemaan tietokonetta. Tämä mahdollistaa esimerkiksi sen, että voit ottaa pikavipin reissussa ollessasi, jos autostasi sattuu vaikka loppumaan bensa. Monet palvelut toimivat myös ulkomailla, joten voit tehdä hankintoja ulkomaillakin pikavippien avulla.

Osa pikavippipalveluista antaa lainoillensa nykyään jopa puoli vuotta takaisinmaksuaikaa, eli voit tarvittaessa maksaa lainasi takaisin todella pienissä kuukausittaisissa maksuerissä. Näin sinun ei siis tarvitse laittaa koko kuukauden tiliäsi lainojen maksamiseen, vaan voit lyhentää suuriakin lainoja pienimmillään vain noin kymmenellä eurolla kuukaudessa.

Jos tuntuu, että pikavipit ovat liian pieniä, ja lainatarpeesi on suurempi, voisi parempi vaihtoehto olla kulutusluotto. Nykytekniikan ansiosta sinun on mahdollista saada kulutusluotto heti, joten kulutusluotot sopivat yllättävien menojen hoitamiseksi aivan yhtä hyvin kuin pikalainat.